1.640 Totaal opgehaald
Ons doel  € 1.500
109%  Bereikt
Wij hebben samen al 18 km afgelegd
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deelnemen! Zelf een actie opzetten? Neem deel aan dit team! Ik wil in dit team
Dit team is gesloten

Burning Wheels

#NoLimits!! Kilometers verbranden voor het goede doel!!

#Spierenvoorspieren is voor ons niet onbekend. John heeft zelf Spinale Musculaire Atrofie en is sinds een aantal jaren deels afhankelijk van een rolstoel door deze spierziekte. Als lid van de #wheelchairmaffia 😉 gaat hij echter gewoon door.. #nolimits 👍. Samen gaan we voor flink wat kilometers en donaties!!

 

Laatste donaties

Grace

28-06-2021 | 15:16

Super goed bezig Martine en John!

Evelyn

18-06-2021 | 10:18

Veel succes! Trots op jou!

Anja

16-06-2021 | 19:19

Belofte maakt schuld :-) Ouders 15km gelopen eerder deze week, ik sponsoren a €2 de kilometer en dus zojuist €30 overgemaakt. Zet hem op !

Irene

11-06-2021 | 21:59

Anoniem

10-06-2021 | 18:37

Zet m op John en Martine🤛

Nieuws

07-06-2021

De eerste week zit erop!!

De eerste week zit erop, en we zitten al op de helft van de kilometers. Het was dus echt een vliegende start!! We willen even alle mensen bedanken die een donatie hebben gegeven. we zijn hier erg blij mee en daardoor zijn we extra gemotiveerd om de kilometers so snel mogelijk te maken en misschien nog wel te verhogen!! Ook zakelijke contacten en lokale bedrijven hebben flinke bijdragen geleverd en daar zijn we ook erg blij mee. Speciaal voor hen hebben we bijgevoegde video gemaakt.  We houden jullie op de hoogte van de komende kilometers!!    

02-06-2021

We zijn begonnen!!

Gisteren (1 juni) was natuurlijk de start van de walkingchallenge bij SAP, maar het was best wel warm. We hebben dus gewacht tot na het avond eten om de eerste kilometers te gaan maken en dat is gelukt. We hebben de eerste vijf kilometer gelopen en tijdens de ronde door Etten-Leur hebben we ook een lekker zonnetje meegepikt. Meteen maar even flink de pas erin gezet, want we hadden al veel donaties & sponsering binnen. De sponsorlogo's zijn te vinden op onze pagina (banner onderin), maar we willen ze ook graag even hier benoemen: https://www.vanweeswaalwijk.nl/?lang=en https://hoefnagelspecialalloys.com/ https://deroosendaalsestomerij.nl/ https://m-kb.nl/ https://www.cafe-depastoor.nl/ We hebben dus ook ons streedbedrag maar aangepast en hopen dat we dit bedrag kunnen volmaken voor Spieren voor Spieren!! Een impressie van onze eerste wandeling hebben we toegevoegd.