Kleed je actie aan!

Vanuit Spieren voor Spieren stellen we graag promotiemateriaal beschikbaar zodat je jouw actie volop in de schijnwerpers kunt zetten en bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht kan brengen.

Online promotiemateriaal

Wil je het logo van Spieren voor Spieren gebruiken voor jouw actie? Dan kan je het logo aan de rechterkant van deze pagina downloaden. Vergeet jouw actie niet door te geven via spieren@spierenvoorspieren.nl, wij zijn graag op de hoogte van alle acties die voor Spieren voor Spieren worden georganiseerd.

Naast het downloaden van het logo, kan je ook een cheque dowloaden. De cheque kan je zelf printen en gebruiken voor het bekend maken van de totale opbrengst van jouw actie. Maak je een foto van de cheque uitreiking en deel je deze via social media? Vergeet Spieren voor Spieren dan niet te taggen via #spierenvoorspieren of @spierenvoorspieren. 


Overige promotiemateriaal

Naast het online materiaal is er ook ander materiaal beschikbaar! Wil je jouw actie zichtbaar maken met bijvoorbeeld ballonnen, flyers of posters? Dat kan!
Daarnaast zijn er ook banners en vlaggen beschikbaar die we in bruikleen kunnen stellen. Deze ontvangen we na jouw actie dus ook graag weer retour!

Kortom, genoeg leuk materiaal om jouw actie de aandacht te geven die het verdient!

Mocht je nog geen contact hebben met Spieren voor Spieren over promotiemateriaal, kom dan snel in contact via spieren@spierenvoorspieren.nl.


Downloads: