0 Totaal opgehaald
Ons doel  € 10.000
0%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deelnemen! Zelf een actie opzetten? Neem deel aan dit team! Ik wil in dit team
Dit team is gesloten

Epayroll Westland MTB Beach Challenge

Thumb 7a0edd2939ce58ac4151d073e965d42abc196684 Epayroll Westland MTB Beach Challenge
Normal fb7e2c035051bbc74c550db07d544d10db32ba5f

De 5 editie van de Epayroll Westland MTB Beach Challenge vindt dit jaar plaats op zondag 21 januari.

Dit jaar heeft de organisatie Spieren voor Spieren gekozen als Goede doel.

Spieren voor Spieren wil het onmogelijke mogelijk maken voor kinderen met een spierziekte en heeft daarbij vier doelen in 2018,  te weten:

  • Wetenschappelijk onderzoek financieren naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen en naar de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren.
  • Het ondersteunen en verbeteren van de diagnose, behandeling en zorg van spierziekten bij kinderen door middel van financiering van het Spieren voor Spieren Kindercentrum en de expertisecentra.
  • Concrete hulp door Spieren voor Spieren; individuele bijdragen voor (sport)hulpmiddelen en het organiseren van momenten die geluk brengen aan kinderen met een spierziekte.
  • Samenwerkingen binnen het spierziekte veld met andere fondsen, patiënt verenigingen en de (universitair) medische centra aangaan en bevorderen.

Daarnaast zet Spieren voor Spieren zich actief in als het gaat om bewustwording creëren en voorlichting geven over spierziekten bij kinderen. Tot slot werkt Spieren voor Spieren aan het vergroten – en behouden van – eigen naamsbekendheid om de doelstellingen op langere termijn veilig te stellen.

Zet u zich ook in om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze prachtige Stichting!