1.106 / 22% Totaal opgehaald Ons doel € 5.000
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

Triathlon Rosmalen 2022

Triathlon Rosmalen en Spieren voor Spieren bundelen hun krachten! Gebruik jij ook jouw gezonde spieren om kinderen met zieke spieren te helpen? Lees hieronder hoe je dit kunt doen!

Tijdens de Triathlon Rosmalen op 19 juni 2022 kun jij je naast je reguliere inschrijving inzetten voor Spieren voor Spieren. Dit kun je als individu doen, maar ook als trio/team.
Hiervoor maak je op deze site je eigen (team)pagina aan. Daarna zamel je donaties in bij je vrienden, familie, kennissen en collega’s. Alle donaties gaan rechtstreeks en geheel naar Spieren voor Spieren.

 

Over Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen en spelen. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit echter niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte die hen hierin belemmerd. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. De stichting is ontstaan vanuit topsporters en is daarom sinds de oprichting in 1998 onlosmakelijk verbonden aan sport. Daar komt het motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ uit voort. Alleen samen kunnen wij spierziekten bij kinderen verslaan!

 

Triathlon Rosmalen

Triathlon Rosmalen is een Triathlon-evenement voor de 1/4 en 1/8 triathlon, voor zowel beginners als gevorderden. De organisatie streeft ernaar de triathlonsport verder te laten opbloeien in Rosmalen.
De deelnemers zwemmen, fietsen en hardlopen tijdens dit uitdagende evenement in de prachtige omgeving rondom de Groote Wielenplas van Rosmalen.

Daarnaast vinden zij het belangrijk zich in te zetten op maatschappelijk niveau. Spieren voor Spieren is één van de maatschappelijke partners van Triathlon Rosmalen. Op verschillende manieren zal zichtbaar zijn dat Spieren voor Spieren en Triathlon Rosmalen haar krachten bundelen! Samen kunnen we sneller alle spierziekten bij kinderen verslaan!

 

Doe je mee?

Wil jij ook een bijdrage leveren door je gezonde spieren in te zetten? Klik dan hier rechtsboven op de oranje button ‘Start actie’ en maak een pagina aan als individu of als team!


Laatste donaties

Triathlon

11-07-2022 | 14:26

Triathlon Rosmalen

11-07-2022 | 14:26

Pepijn & Eveline

19-06-2022 | 19:12

Jop, Seb, Silke, Luuk

19-06-2022 | 11:26

Anoniem

19-06-2022 | 09:53