0 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

REINDERS FAMILY RUN & FARMERS FUN – VERDIEN EEN GRATIS STARTBEWIJS!

Strijd jij ook mee met je gezonde spieren voor kinderen met zieke spieren én wil je je inschrijfgeld terug ontvangen? Lees dan hieronder hoe. Het team TOUGH TEN MILES, organisator van de REINDERS FAMILY RUN & FARMERS FUN in Oisterwijk, bundelt haar krachten namelijk met stichting Spieren voor Spieren! 

 

Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen namelijk niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Daarom kan jij, met je gezonde spieren, je inzetten voor kinderen met zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.

Mede namens de vele topsporters die aan Spieren voor Spieren verbonden zijn, dankjewel!!

Check hier de video over Guus:
Video Guus 120 seconden - YouTube

Tijdens de Reinders Family Run & de Farmers Fun kan jij je inzetten voor Spieren voor Spieren. Als individu, maar natuurlijk ook als team. Maak hiervoor op deze site je eigen (team)pagina aan en zamel donaties in bij vrienden, familie, kennissen en collega’s. Alle donaties gaan rechtstreeks en volledig naar Spieren voor Spieren. En zelf kan je je startbewijs terug verdienen!

De eerste 10 families van de Reinders Family Run en de eerste 10 individuele runners van de Farmers Fun die € 250,- hebben ingezameld, ontvangen het inschrijfgeld terug! Daarnaast krijgen alle deelnemers die zich inzetten voor Spieren voor Spieren, ongeacht het donatiebedrag een leuke verrassing van Spieren voor Spieren. Het is ook mogelijk een pagina aan te maken en slechts € 50,- aan donaties in te zamelen uiteraard. Ook hier zijn we heel erg blij mee!

Wil jij ook een bijdrage leveren door je gezonde spieren in te zetten? Klik hier rechts op de oranje button ‘Start actie’ en maak een pagina aan als individu en/of als team! Thx!

 

TOUGH TEN MILES zet zich in voor kinderen met zieke spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. De stichting is ontstaan vanuit topsporters en sinds de oprichting in 1998 onlosmakelijk verbonden aan sport: gezonde spieren voor zieke spieren. De sporters die meedoen aan de TOUGH TEN MILES – OBSTACLE RUNS weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend lichaam is voor het leveren van een uitdagende sportprestatie.

 

Een maximale inspanning, een maximale bijdrage

 Luc Zweerts, eigenaar van Tough Ten Miles:

“De deelnemers aan onze events vragen het uiterste van hun lichaam en zetten hun spieren maximaal in om een mooie prestatie te leveren. Jong of oud, man of vrouw, Tough Cookie of Rough Rookie, iedereen kan een bijdrage leveren. Hoe mooi is het dat zij hun gezonde spieren inzetten in de strijd tegen zieke spieren? TOUGH TEN MILES draagt tijdens de Reinders Family Run & de Farmers Fun met trots de missie van Spieren voor Spieren uit. Samen met onze deelnemers gaan wij de uitdaging aan: zoveel mogelijk geld inzamelen om een snellere diagnose en behandeling van spierziektes bij kinderen mogelijk te maken.”

 

Sámen alle spierziekten bij kinderen verslaan

Minke Booij, directeur van stichting Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit topsporters. De samenwerking met de obstacle events van TOUGH TEN MILES past daarom helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch! Het is ongelofelijk belangrijk dat een organisatie als deze aandacht vraagt voor onze missie. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

Wil jij ook een bijdrage leveren door je gezonde spieren in te zetten? Klik hierboven op de oranje button ‘Start actie’ en maak een pagina aan als individu en/of als team! Thx!