0 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie

KingsTalent Challenge

KingsTalent werkt aan dromen van student-sporters die in Amerika gaan sporten en studeren. Maar wat nou als je niet gezegend bent met gezonde spieren? In Nederland zijn 20.000 kinderen met een zeldzame spierziekte. Samen met Spieren voor Spieren willen wij kinderen met een spierziekte helpen.

Naast een mooie jaarlijkse donatie namens KingsTalent hebben we daarom ook een bijzondere challenge bedacht voor alle student-sporters die aan ons verbonden zijn. Lees hieronder wat deze challenge inhoudt.

20.000 Kinderen met een spierziekte leven in Nederland. Stel je voor – dat is ongeveer net zo veel als een vol voetbalstadion van AZ. Samen met partners, sportieve acties en evenementen wordt geld opgehaald om deze kinderen kinderen te helpen. Dit geld wordt besteed aan snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindcentrum van het UMC Utrecht.

Hoe tof zou het zijn als de gezonde spieren van de student-sporters van KingsTalent zich in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren?
Doe daarom mee met deze gave challenge!

Wat is de KingsTalent Challenge?
Bedenk zelf een KingsTalent Challenge waarmee jij jezelf fysiek echt uitdaagt. Maak hiervoor een pagina aan op dit platform (via oranje button 'start actie') en leg uit wat je gaat doen en wanneer. Maak je pagina compleet met een paar mooie foto's en eventueel een filmpje. Deze kan je makkelijk uploaden via de site. Vervolgens vraag je aan je (sport)vrienden, familie en kennisen om support middels een donatie voor jouw actie. Alles is welkom.

Op de site zijn diverse handige tools beschikbaar om om een donatie te vragen. Check hiervoor de icoontjes voor bijvoorbeeld een whatsappje, QR-Code of Tikkie-link. Je zal zien dat het heel makkelijk gaat en je snel al op een mooi bedrag zit.

Voor de student met de meest ludieke fysieke challenge én de student die het hoogste bedrag inzamelt, ligt er een mooie prijs klaar!

Iedereen kan meedoen! Of je nu al in Amerika zit of hier al bent geweest of dit nog in het vooruitzicht hebt. De actie loopt tot en met februari 2023.

Suggesties voor je fysieke KingsTalent Challenge
- Beklim de trappen van een wolkenkrabber (een x-aantal keer?).
- Spring 1 uur lang touw.
- Doe een ice-bucket challenge.
- Doe x-aantal burpees, sit-ups, etc. (x-aantal dagen achter elkaar?)
- Verzin een planking-challenge (x-aantal dagen achter elkaar?)
- Doe een halve triathlon (verdeelt over 3 dagen?)

Tof als je een blog wil bijhouden en/of posts op socials wil plaatsen met #KingsTalent Challenge @spierenvoorspieren @kingstalent

Deze posts gaan je ook helpen bij het inzamelen van donaties.
Leuk als je je Spieren voor Spieren shirt aan doet!

Heel veel succes!