0 / 0% Totaal opgehaald Ons doel € 1.000
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Ongeveer 2 maanden te gaan Einddatum: 05-07-2019

Zuidas Run 2019

Op vrijdag 5 juli vindt de 11e editie van de Zuidas Run plaats en het wordt een prachtige zomerse editie. Doe jij mee samen met collega’s in een businessteam of ga je juist individueel voor een toptijd? Schrijf je nu direct in, bemachtig een startbewijs en zorg dat je klaar bent voor de start op vrijdag 5 juli op het Gustav Mahlerplein!

Dit jaar is het voor iedere deelnemer mogelijk om zich in te zetten voor het goede doel. Maak van jouw Zuidas Run een actie voor Spieren voor Spieren! Je loopt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Tijdens de inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen maar je kunt ook actief aan de gang om meer sponsorgeld op te halen door middel van jouw eigen actiepagina.

Kijk snel op https://www.zuidasrun.nl/nl/spieren-voor-spieren/.

 

Run for your chosen charity, raise awareness and get fit. The ultimate goal! This year it is possible to donate money as a participant or company to Spieren voor Spieren. Turn your Zuidas Run into an action for Spieren voor Spieren! During the registration you can make a voluntairy contribution!