Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie

REINDERS FAMILY RUN – VERDIEN EEN GRATIS STARTBEWIJS!

Het team TOUGH TEN MILES, organisator van de REINDERS FAMILY RUN & FARMERS FUN in Oisterwijk, bundelt haar krachten met stichting Spieren voor Spieren! Strijd jij ook mee met je gezonde spieren voor kinderen met zieke spieren? Lees dan hieronder hoe.

 

Tijdens de Reinders Family Run & de Farmers Fun kan jij je, na een reguliere inschrijving, inzetten voor Spieren voor Spieren. Als individu, maar natuurlijk ook als team. Maak hiervoor op deze site je eigen (team)pagina aan en zamel donaties in bij vrienden, familie, kennissen en collega’s. Alle donaties gaan rechtstreeks en volledig naar Spieren voor Spieren. Lees hieronder meer over Spieren voor Spieren, zodat je weet waar jij je spieren voor inzet.

 

Wij zijn enthousiast en dankbaar voor alle donaties, maar willen de eerste 10 families van de Reinders Family Run en de eerste 10 individuele runners van de Farmers Fun die € 250,- hebben ingezameld, het inschrijfgeld teruggeven! Daarnaast krijgen alle deelnemers die zich inzetten voor Spieren voor Spieren, ongeacht het donatiebedrag een leuke verrassing van Spieren voor Spieren.

 

Start samenwerking & partnership

De aftrap van de samenwerking vindt plaats tijdens de Reinders Family Run die gepland staat op zaterdag 2 oktober 2021, maar ook tijdens de Farmers Fun op 2 oktober 2021 kan je meedoen. Voor meer informatie over de verschillende evenementen, zie ook: https://toughtenmiles.nl/

Onder het motto gezonde spieren voor zieke spieren worden deelnemers en ambassadeurs tijdens dit nieuwe en uitdagende sport event, uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen en zoveel mogelijk geld in te zamelen. Geld dat wordt geïnvesteerd om samen sneller naar diagnose en behandelingen te kunnen bij kinderen met een spierziekte. Het uiteindelijke doel is alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

 

TOUGH TEN MILES zet zich in voor kinderen met zieke spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. De stichting is ontstaan vanuit topsporters en sinds de oprichting in 1998 onlosmakelijk verbonden aan sport: gezonde spieren voor zieke spieren. De sporters die meedoen aan de TOUGH TEN MILES – OBSTACLE RUNS weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend lichaam is voor het leveren van een uitdagende sportprestatie.

 

Een maximale inspanning, een maximale bijdrage

 Luc Zweerts, eigenaar van Tough Ten Miles:

“De deelnemers aan onze events vragen het uiterste van hun lichaam en zetten hun spieren maximaal in om een mooie prestatie te leveren. Jong of oud, man of vrouw, Tough Cookie of Rough Rookie, iedereen kan een bijdrage leveren. Hoe mooi is het dat zij hun gezonde spieren inzetten in de strijd tegen zieke spieren? TOUGH TEN MILES draagt tijdens de Reinders Family Run & de Farmers Fun met trots de missie van Spieren voor Spieren uit. Samen met onze deelnemers gaan wij de uitdaging aan: zoveel mogelijk geld inzamelen om een snellere diagnose en behandeling van spierziektes bij kinderen mogelijk te maken.”

 

Sámen alle spierziekten bij kinderen verslaan

Minke Booij, directeur van stichting Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit topsporters. De samenwerking met de obstacle events van TOUGH TEN MILES past daarom helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch! Het is ongelofelijk belangrijk dat een organisatie als deze aandacht vraagt voor onze missie. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

 

REINDERS FAMILY RUN

De aftrap van de samenwerking vindt plaats tijdens de Reinders Family Run op 2 oktober 2021 op Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk, waar een gezellig event terrein in festivalstijl is ingericht met o.a. lekkere eet- en drinkstands. Tijdens dit ultieme feel good event trotseren sportieve gezinnen vol enthousiasme het parcours van 3 km met ruim 25 hindernissen. Voor meer informatie, zie: https://toughtenmiles.nl/familyrun/ 
Doe je mee? 

 

Wil jij ook een bijdrage leveren door je gezonde spieren in te zetten? Klik hierboven op de oranje button ‘Start actie’ en maak een pagina aan als individu en/of als team! Thx!