1.888 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie

De Nationale Vitaliteitsweek | Spieren voor Spieren Challenge!

Normal 7b113e18730f827678f5622fb6107161cdbf1410

De Nationale Vitaliteitsweek is natuurlijk dé week bij uitstek om jezelf ook op fysiek vlak uit te dagen. En hoe mooi is het om jouw uitdaging te koppelen aan Spieren voor Spieren, omdat jij jouw gezonde spieren in wil zetten voor kinderen met zieke spieren?!

Wij dagen jou en/of je team uit om in actie te komen! 

Bedenk alleen of samen met je team een vitale challenge die uitdagend voor jou/jullie is; het moet een echte prestatie zijn die bewondering oogst.

Vraag vrienden, familie, kennissen, collega’s of ze jouw prestatie willen belonen met een donatie. Deze donatie gaat volledig naar Spieren voor Spieren! 

Maar je beloont jezelf ook, want je bent vitaler geworden door je beweging en het idee dat je van betekenis bent geweest voor kinderen die het moeilijker hebben, zoals Bram.

 

 

Hieronder een aantal suggesties / tips

  • Ga een aantal km’s hardlopen, fietsen/mountainbiken, zwemmen, wandelen, suppen of op een andere manier. In één keer een grote afstand of bijvoorbeeld iedere dag een uitdagend stuk.

 

  • Organiseer een spinning- of roeimarathon, waarbij je/jullie een uitdagende periode los gaat/gaan.

 

  • Maak van het trappenhuis in je/jullie kantoor een uitdaging. Spreek bijvoorbeeld af dat jullie iedere dag x-aantal trappen gaan lopen. Je kan natuurlijk ook een uitdagende trap buiten proberen.

 

  • Organiseer een uitdagende bootcamp of ga de uitdaging aan iedere dag een yogales te volgen.

 

  • Maak er een collectieve uitdaging van! Spreek bijvoorbeeld af dat jullie met je team op één dag of in één week minimaal x-aantal trappen gaan lopen of x-aantal km’s gaan wandelen. Er zijn handige apps op je telefoon, waarmee je dit makkelijk kan bijhouden.

 

  • Vraag je werkgever jullie te steunen. Bijvoorbeeld een donatie van € 1,- per 1.000 stappen of een verdubbeling (met maximum 😉) van jullie ingezamelde donaties.

 

  • Je mag de uitdaging tijdens de Nationale Vitaliteitsweek organiseren, maar het is geen probleem het later dit jaar te doen. Het platform blijft intact.

 

Aanmelden op de site gaat heel makkelijk middels de knop ‘start actie’. Je kan vervolgens kiezen voor individuele deelname of je eigen team aanmelden. Bij een team heb je samen een pagina en een individuele pagina.

Donaties inzamelen is super makkelijk! 

Nogmaals veel dank voor je deelname aan de Nationale Vitaliteitsweek en de challenge!


Laatste donaties

Patricia R.

30-09-2020 | 18:47

Mooi en nuttig werk doet het team spieren voor spieren! Voor mij dus reden om juist te doneren via de acties van de medewerkers die zo extra inzet tonen en zorgen voor een top organisatie. Keep up the good work please.

Marlies

29-09-2020 | 12:03

Bert

28-09-2020 | 17:08

Anoniem

28-09-2020 | 11:38

Kinderen met een spierziekte hebben geen tijd te verliezen!

Nadine

26-09-2020 | 21:04

Super actie Brenda! De kids verdienen aandacht, de beste behandeling en zorg zodat ze een mooie toekomst tegemoet gaan! Spieren voor Spieren en iedereen die in actie komt zoals jij speelt een belangrijke rol in de bewustwording dat actief bewegen/sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Wees trots! Liefs Nadien