Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Nog 3 maanden te gaan Einddatum: 27-06-2020

Farmers Fun Obstacle Run

Normal 93a46765198a98818ca385c48b8626d687b911d9

Farmers Fun Obstacle Run: 27 juni 2020

Op 27 juni 2020 is de Farmers Fun in Oisterwijk. Een hele originele obstacle run in het gezellige Brabant. In 2020 brengt de organisatie vele toffe nieuwe extra’s op het mooiste boerenrondje van Oisterwijk.

Ook nieuw is de samenwerking met Spieren voor Spieren, waardoor alle deelnemers zich met hun gezonde spieren in kunnen zetten voor kinderen met zieke spieren. Hoe jij/jullie ook een steentje kunnen bijdragen, lees je hieronder.

De obstakels die jij/jullie op 27 juni aanstaande gaan overwinnen, vergen veel moed en spierkracht, maar ook samenwerking is belangrijk. Deze inspanningen zullen bewondering oogsten en onze vraag is of jij aan familie, vrienden, collega’s en kennissen wil vragen of zij een donatie over hebben voor jouw inspanningen. Een donatie die volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren. Aan kinderen die iedere dag obstakels moeten overwinnen, omdat zij een spierziekte hebben. Op deze manier voegen we een extra element toe aan het woord samenwerken, want jij kan deze kinderen helpen met jouw spierkracht en inzet.

Na je reguliere inschrijving kan je via deze website via de knop ‘Start actie’ jezelf individueel of als team inschrijven. Donaties inzamelen kan ook allemaal digitaal via je eigen (team)pagina.

Hoeveel geld je inzamelt, maakt niets uit, want alle beetjes helpen. Maar hoe meer geld je inzamelt, des te meer kans maak je op mooie prijzen. En als het je lukt minimaal € 250,- in te zamelen, ontvang je in ieder geval een mooi Spieren voor Spieren sportshirt van ons! Meer informatie over de prijzen lees je in de mail die je van ons ontvangt.

Prijzen en het totaal ingezamelde donatiebedrag worden bekend gemaakt op 27 juni 2020!
Zodra er prijzen bekend zijn, kan je deze vinden op deze website.

DIT WORDT EEN MEGA VETTE FARMERS FUN EDITIE!!!