1.920 Totaal opgehaald
Ons doel  € 1.500
128%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deelnemen! Zelf een actie opzetten? Neem deel aan dit team! Ik wil in dit team
Dit team is gesloten

Roeien voor Spieren

Roeien voor Spieren

Op woensdag 22 mei van dit jaar wordt de 44e EY-Parthenon Ringvaart Regatta verroeid. De Ringvaart is een 100 kilometer lange roeiwedstrijd voor roeiers, niet-roeiers, studenten, bedrijven, goede doelen en supporters. De start van deze roeiwedstrijd is bij de roeivereniging Asopos de Vliet in Leiden. Vanuit daar zal er via Schiphol naar het noordelijkste puntje van de route Zwanenburg geroeid worden. Vervolgens zullen we afzakken naar het zuidelijkste punt bij Delft, waar ook het eindpunt van de Ringvaart zal zijn bij de oude lijmfabriek Lijm en Cultuur.

Wij, Bas Buitenhuis, Huib ter Hart, Thomas Doeven, Job Steenbergen, stuurvrouw: Anne van der Krol zijnvijf leden van de Utrechtse Studenten Roeivereniging Triton. Wij zullen deze Ringvaart Regatta dit jaar roeien in een gladde vier, voor het goede doel Spieren voor Spieren. Voor dit goede doel hopen wij uiteindelijk €1500,- op te halen.

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen.

Via de volgende link is het mogelijk om geld te doneren aan Spieren van Spieren:

https://www.sportenvoorspieren.nl/team/roeien-voor-spieren

We zullen u middels deze Facebookpagina en ons Instagramaccount meer informatie verstrekken over onszelf, de Ringvaart en Spieren voor Spieren.
Wij hopen in grote getale uw donaties te mogen ontvangen!

Bas, Huib, Thomas, Job, en Anne.


Laatste donaties

Anoniem

27-05-2019 | 18:59

Naima

24-05-2019 | 16:51

Wout Yvette Fenne Tibbe

23-05-2019 | 13:33

Stef

22-05-2019 | 15:32

Mitchell

22-05-2019 | 11:45