817 Totaal opgehaald
Ons doel  € 2.020
40%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deelnemen! Zelf een actie opzetten? Neem deel aan dit team! Ik wil in dit team
Dit team is gesloten

Honk- en Softbalvereniging Houten Dragons

H Houten Dragons gaat scoren voor Spieren voor Spieren
Wij slaan een balletje voor het goede doel. Normaal proberen we de tegenstander te verslaan en nu gaan we proberen de spierziekten bij kinderen te verslaan. 2020 is ons jubileumjaar en vieren wij ons 20 jarig jubileum. Wij hebben als doel om 2020 euro binnen te halen. Dit gaan we realiseren tijdens onze feestelijke en sportieve activiteiten die wij dit jaar organiseren.

Laatste donaties

Tineke

29-06-2022 | 07:38

Op zondag 12 juni jl hebben wij op onze landelijke BeeBalldag wafels gebakken voor spieren voor spieren. De opbrengst van deze actie willen we graag doneren. Wij hadden op deze dag de slogan Heel Houten Dragons bakt voor Spieren voor Spieren.

Anoniem

28-03-2022 | 15:03

Elk jaar hebben we een openingsweekend, na 2 jaar corona was het eindelijk mogelijk om onze openingsweekend te houden. In dit weekend hebben we twee dagen wafels gebakken voor Spieren voor Spieren. De opbrengst is voor jullie bestemd. Weet zeker dat deze goed wordt besteed. Activiteitencie Houten Dragons

Warming up Toernooi Slowpitch 26 maart 2022

28-03-2022 | 15:01

Deelnemers aan het Slowpitch warming up toernooi bij Houten Dragons dragen Spieren voor Spieren een warm hart toe. De inschrijfkosten voor dit toernooi komen geheel ten goede van dit fantastische goede doel.