175 Totaal opgehaald
Ons doel  € 1.000
17%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deelnemen! Zelf een actie opzetten? Neem deel aan dit team! Ik wil in dit team

Greenhabit

G Greenhabit steunt Spieren voor Spieren

 Greenhabit steunt Spieren voor Spieren – 
“Samen gamen voor Spieren voor Spieren”  - Goed voor jezelf & Goed voor een ander”
Chantal Linders

 

"De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles, maar maken van alles het beste."
Met de game Greenhabit helpen wij mensen langer gezond en gelukkig te leven. De game gaat over zingeving en bewustwording. Na 12 weken ervaren mensen meer zelfregie, veerkracht en energie. Greenhabit kijkt naar de mens als geheel en belicht de onderliggende oorzaken die leiden tot ongezonde keuzes. Diepgewortelde oorzaken kunnen positief worden omgebogen door het brein te beïnvloeden. Wanneer de verandering van binnenuit komt, dan volgen gezonde keuzes vanzelf.

Samen bijdragen!

Omdat geven gelukkig maakt kun je als team in Greenhabit samen een bijdrage leveren aan dit doel. Door de challenges win je punten en telt elk stapje die je maakt mee. Door mee te doen aan greenhabit doneren wij 10 euro per duo-licentie aan Spieren voor Spieren. Zo kunnen we met zijn alleen een bijdrage leveren om alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Betekenisvol ondernemen

Greenhabit levert graag een bijdrage aan de maatschappij. Zo werken we samen met sociale ondernemers en vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen. We hopen dat we met onze deelnemers zoveel mogelijk kunnen bijdragen aan Spieren voor Spieren en dat werkgevers op deze manier ook betekenisvol ondernemen. Doe je ook mee?


Laatste donaties

greenhabit BV

24-02-2021 | 17:56

De teamchallenge van Buurtzorg is volbracht! Gefeliciteerd! En dan zijn de wijk route kilometers niet eens meegeteld!

Summa College

17-12-2020 | 16:03

Groep 3 van het Summa College moest 480 km afleggen in één week met de groepschallenge. Het werden er in totaal 826,21 km! Gefeliciteerd!

Zorgboog Extra

17-12-2020 | 15:59

Greenhabit groepschallenge: Van 7 december tot 14 december gaan we een groepschallenge doen. In totaal gaan we proberen met elkaar 720 km af te leggen. Dit is gelukt! We hebben in totaal 735 km afgelegd!.

Kindercentra Puck&Co

08-12-2020 | 16:25

Met de gezamenlijke teamchallenge van greenhabit heeft Kindercentra Puck&Co 591,61 km afgelegd in één week tijd. De hoogste afstand door 1 persoon was: 97,95 km. Dit alles heeft zich afgespeeld in een week met deels slecht weer, impact van Corona, beperkte bewegingsvrijheid door quarantaine van enkele deelnemers. Super trots zijn we op dit team, elk klein stapje is er weer één.