19.332 Totaal opgehaald
Ons doel  € 20.800
92%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deelnemen! Zelf een actie opzetten? Neem deel aan dit team! Ik wil in dit team
Dit team is gesloten

Vikings voor spieren

Thumb 348dc123e1295ae4eb95ad0c1090d0af3b0e17c8 Team Vikings voor Spieren zet zich in voor Justin

Met een team van 15 enthousiaste Strong Viking sporters zetten wij onze gezonde spieren in voor zieke spieren. In 2016 nemen wij vier keer deel aan de Strong Viking evenementen. Ter voorbereiding op deze evenementen organiseren wij diverse acties waarmee geld wordt ingezameld voor Spieren voor Spieren en voor Justin, 6 jaar oud heeft hij Duchenne. Een guitig mannetje wiens zieke spieren onderzoek nodig hebben!

Om deze actie tot een succes te maken zoeken we Broeders en Zusters. Wordt ook Viking-broeder of -zuster en sluit je aan. Doe een DONATIE bijvoorbeeld een duppie per km (52 voor Elkjaer en André, 76 voor Leonie, Vincent, John, Joyce, Edwin, enz enz) of nog stoerder een duppie per hindernis (120  tot 160 stuks in totaal).

Maar bovenal; Vertel het door!!  Deel deze actie met je vrienden, familie en collega's. Spread the fire!!!

Vikings leave nobody behind.  Jij toch ook niet!?

 

Waarom doneren?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten die gestimuleerd wordt door de inzet van topsporters creëren we begrip en bereidheid tot fondsenwerving. We willen de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Stichting Spieren voor Spieren.


Dit team wordt gesteund door:

Veiling Vikings voor Spieren

09-12-2016 | 14:57

Veiling Vikings voor Spieren

09-12-2016 | 14:52

Koen

05-11-2016 | 15:15

Familyrun donatie team KC Claus

05-11-2016 | 15:15

Kleingeld

05-11-2016 | 15:14