25 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

U-BATTLE RUN 2023

U-BATTLE RUN bundelt haar krachten, sinds een paar jaar, met stichting Spieren voor Spieren! Strijd jij ook mee met je gezonde spieren voor kinderen met zieke spieren? Lees dan hieronder hoe.

Tijdens de U-Battle Run kan jij je, na een reguliere inschrijving, inzetten voor Spieren voor Spieren. Als individu, maar natuurlijk ook als team. Maak hiervoor op deze site je eigen (team)pagina aan (via de button ‘Start actie’) en zamel donaties in bij vrienden, familie, kennissen en collega’s. Alle donaties gaan rechtstreeks en volledig naar Spieren voor Spieren.

Onder het motto gezonde spieren voor zieke spieren worden deelnemers tijdens dit uitdagende sportevent uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen en zoveel mogelijk geld in te zamelen. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte.

Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. De stichting is ontstaan vanuit topsporters en sinds de oprichting in 1998 onlosmakelijk verbonden aan sport: gezonde spieren voor zieke spieren. De sporters die meedoen aan de U-Battle Run weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend lichaam is voor het leveren van een uitdagende sportprestatie.

U-Battle Run draagt tijdens het event met trots de missie van Spieren voor Spieren uit. Samen met onze deelnemers gaan wij de uitdaging aan: zoveel mogelijk geld inzamelen om een snellere diagnose en behandeling van spierziekten bij kinderen mogelijk te maken.” Sámen alle spierziekten bij kinderen verslaan, aldus Monique Maks, directeur van stichting Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit topsporters. De samenwerking met U-Battle Run past daarom helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch! Het is ongelofelijk belangrijk dat een organisatie als deze aandacht vraagt voor onze missie. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.” 


Laatste donaties

Anoniem

23-05-2023 | 21:27