10 / 1% Totaal opgehaald Ons doel € 1.000
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

QR-FIT openingsevent

  • Actie

Loop bij een openingsevent van een QR-FIT beweegroute de route en haal zo geld op voor Spieren voor Spieren. Voltooi de beweegroute met je gezonde spieren en help zo kinderen met spierziekten.

Bij het openingsevent van een gerealiseerde QR-FIT beweegroute gaan zoveel mogelijk mensen van jong tot oud samen met een QR-coach de route lopen. Dit kan wandelend of rennend gedaan worden. Scan bij de palen de QR-code, met de app of de camera van je telefoon, en krijg een conditionele of spierversterkende oefening. De oefeningen zijn op beginner, gemiddeld en gevorderd niveau uit te voeren. Het is dus voor jong en oud, getraind en ongetraind goed uit te voeren. Scan QR-FIT bordjes en voltooi routes en krijg hier punten en medailles voor. De app trackt je live locatie zodat je precies kan zien hoeveel kilometers je hebt afgelegd, hier krijg je in de app ook punten voor! Zo kan je ook zonder QR-FIT beweegroute in de buurt punten verdienen.

Bij de finish van het QR-FIT openingsevent word je warm onthaald en kan je op de foto met een trofee als mooi aandenken aan de beleving. Ga in je omgeving op zoek naar mensen die jou gaan sponsoren om de beweegroute te voltooien. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Meld je hiervoor aan op de events pagina op de website: https://qr-fit.nl/events


Laatste donaties

Ans

13-07-2022 | 16:46

Ik heb vandaag gelopen in Voorburg met Jimmie. Het is geweldig Bewegen helpt. Dat gun ik iedereen.