50 Totaal opgehaald
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie

Optimo

Met een team gedreven specialisten ondersteunen wij onze klanten bij hun interne bedrijfsprocessen. Dat doen wij met consultancy op het gebied van AFAS Profit. Met onze integrale aanpak helpen de Optimo vakspecialisten het maximale uit de backoffice te halen. Dit kan natuurlijk alleen maar door samen te werken en zo het beste in elkaar naar boven te halen. Zo kunnen we met oplossingen komen die echt impact maken.

Daarbij hebben wij vitaliteit hoog in het vaandel staan. Vitaliteit staat tenslotte voor de energie waarmee mensen in het leven staan en omvat zowel fysieke, mentale en emotionele aspecten. Wij geloven erin dat vitaliteit op de werkvloer leidt tot energieke, betrokken en weerbare medewerkers. En daarmee bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s.

Het is dan ook niet voor niets dat wij Spieren voor Spieren een warm hart toedragen: Spieren voor Spieren heeft als missie om samen alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dit doen zij door samen te werken met de beste experts en te zorgen voor een multidisciplinaire aanpak. Zo kunnen we samen alle spierziekten bij kinderen verslaan.

Help jij ook mee?

 


Laatste donaties

Anoniem

14-04-2023 | 22:10

Anoniem

14-04-2023 | 20:45

Succes, Erna!