24.503 / 108% Totaal opgehaald Ons doel € 22.500
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie
Dit project is gesloten

Henk Giet Oan - 2 oktober 2022

  • Actie
Streefbedrag behaald

Dank aan onze hoofdsponsor:


Henk Angenent won op 4 januari 1997 de Elfstedentocht.

Hij is de laatste winnaar van dit heroïsche evenement. Nu 25 jaar later, op zondag 2 oktober 2022, gaat Henk deze tocht fietsen langs de Friese Elfsteden en nodigt jou/jullie uit mee te gaan. Om samen momenten opnieuw te beleven, af te zien en elkaar beter te leren kennen. Én met gezonde spieren voor zieke spieren……. Met maximaal 75 deelnemers.

Alle informatie is te lezen op https://www.henkgietoan.nl/

Schrijf je als team of individu in door rechts te klikken op de
oranje button 'Start actie'! 

Voor alleen een donatie klik je op de button 'Doe een donatie'. Dankje!

Dank aan de bedrijventeams:
       

   

Spieren voor Spieren
Het doel van dit evenement is om zo veel mogelijk geld op te halen voor Spieren voor Spieren, omdat iedere dag met een spierziekte er één teveel is. Door deze unieke prestatie te laten sponseren door familie, vrienden en bedrijven kunnen we samen alle spierziekten bij kinderen verslaan!
Deelnemers gaan het commitment aan, via een eigen donatiepagina op dit platform, minimaal € 250,- aan donatiegeld in te zamelen om genezing voor kinderen met een spierziekte sneller te realiseren. Zij hebben namelijk geen dag te verliezen.

Inschrijfgeld
Naast het donatiegeld vragen we € 100,- aan inschrijfgeld. Voor dit bedrag krijg je een unieke wielerervaring, routebegeleiding, lunch & slotdiner op zondag, een zeldzaam wielershirt als collectors-item en een prachtige herinnering aan deze tocht. Na inschrijving sturen wij een mail met meer informatie en een factuur.

Eventuele overnachting
Het is door iedere deelnemer zelf te bepalen waar te overnachten rondom het fietsevent. Uiteraard hebben wij wel meegedacht en proberen we te faciliteren. In samenspraak met Van der Valk Hotel Leeuwarden kun je gebruik maken van enkele arrangementen.

Op https://www.henkgietoan.nl/informatie/ staat hierover meer informatie en ook in de bevestigingsmail geven we hierover meer uitleg. Het arrangement is dus niet verplicht en voor eigen rekening. Het is bijvoorbeeld ook toegestaan in de ochtend te arriveren of voor een ander soort verblijf te kiezen.

Sponsoring
Het is mogelijk deel te nemen aan dit evenement met een (bedrijven)team en eventueel te sponsoren. Op deze manier draag je een extra steentje bij aan dit mooie evenement én aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen.

Algemeen
Dit is een evenement voor de getrainde recreatieve fietser, waarbij de deelnemers de uitdaging aangaan om met Henk de Elfstedentocht opnieuw mee te maken, maar dan op de fiets!  De tocht is circa 230 km lang en wordt in één dag gereden.

Er zijn verschillende niveaus gebaseerd op een gemiddelde snelheid van 20, 25 of 30 km per uur. Elke deelnemer geeft van tevoren de verwachte gemiddelde snelheid op. Op basis hiervan worden teams gevormd van 15 fietsers en 1 begeleider. Uiteraard houden we rekening met (bedrijven)teams.

Het evenement zal doorgaan vanaf 200 inschrijvingen of meer. In geval van annulering zal het inschrijfgeld, minus onkosten, terugbetaald worden.


Laatste donaties

Donatie Olga Maria

18-10-2022 | 15:27

Jeroen

14-10-2022 | 15:48

Harriette

09-10-2022 | 19:34

Heel goed doel! En omdat m’n broer vorige week zondag 220 km hiervoor heeft gefietst, top & respect!

Anoniem

09-10-2022 | 13:26

Anoniem

08-10-2022 | 08:44