170 Totaal opgehaald
Mijn doel  € 10.000
1%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie

Athletic Skills Company bundelt krachten voor Spieren voor Spieren

Athletic Skills Model .

 

De Athletic Skills Company is de landelijke organisatie achter het in Nederland ontwikkelde Athletic Skills Model®, de Schijf van 10!TM, de ASM Academy, de ASM GroeiberekeningTM, en de concepten PLAYCE® en Skills Garden®. Daarnaast staat de Athletic Skills Company aan de basis van de Motor Quotiënt Skills Track (MQST) dat samen met de Haagse Hogeschool en de VU Amsterdam is onderzocht en doorontwikkeld tot de MQ Scan, ontwikkeld het programma’s voor het initiatief OldStars van het Nationaal Ouderenfonds en is tot slot de bedenker van de ASM REV3RSE® en ASM Adaptaball®.

 

De Athletic Skills Company is een sociale onderneming met als doel het bestrijden van beweegarmoede onder jeugd en volwassenen als gevolg van te weinig en/of te eenzijdig bewegen en het bijdragen aan de gezondheid, fitheid en prestaties van elke beweger. Dit doen we door een nieuwe kijk op (de ontwikkeling van) bewegen, het Athletic Skills Model, te introduceren in de sportinfrastructuur van Nederland, om daarmee in de haarvaten van de maatschappij een duurzame en kwalitatieve bijdrage te leveren in de uitvoering en ontwikkeling van sport-, speel- en beweegbeleid. We hechten hierbij veel waarde aan het onderzoek doen naar - en het inzetten van objectieve wetenschappelijke kennis uit binnen- en buitenland en vertalen deze naar praktische op maat gemaakte interventies. De belangrijkste taak van de organisatie is de ontwikkeling en overdracht van kennis over het ASM en het ontwikkelen van innovaties die worden overgedragen aan de bestaande markt. De Athletic Skills Company opereert zonder externe financiering en fondsenwerving en is daarmee (financieel) zelfvoorzienend.

 

Het doel van de inzameling voor Spieren voor Spieren is het bijdragen aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. Met deze gelden kan onderzoek en ontwikkeling worden gefinancierd en kunnen initiatieven worden opgezet voor het welzijn en welbevinden van kinderen met een spierziekte voor wie op een leuke en veelzijdige wijze bewegen niet altijd vanzelfsprekend is.


Laatste donaties

Anoniem

05-09-2023 | 18:12

Kees

31-07-2023 | 18:28

Sebastiaan

06-01-2023 | 23:02

Anoniem

15-03-2021 | 11:38

Michelle

05-01-2021 | 17:19

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer