210 Totaal opgehaald
Mijn doel  € 200
105%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
2.109 km Afgelegd
Mijn doel 2.000 km
105%  Bereikt

2.000 km fietsen in 3 maanden

Betty Mulder

Mijn motivatie 

Ik ben blij dat ik op mijn 70e nog steeds kan zeggen dat ik gezond ben en mijn spieren goed kan gebruiken.

Ik wil daarom van oktober t/m december 2.000 km fietsen voor het goede doel "spieren voor spieren" en hoop met mijn actie 200 euro op te halen. Voor elke 1.000 km 100 euro. Dus: weer of geen weer, ik moet op de pedalen.

De km-stand staat nu op 6.080 en het streven is dat op 31 december de km-stand op 8.080 staat. De Endomondo app helpt mij daarbij en telt alle kilometers bij elkaar op. 

 

Kind ambassadeur Signe 

Ik fiets met name voor Signe die een spierziekte heeft. Signe is een 6 jarig meisje die al 4 jaar ambassadeur is van Spieren voor Spieren. Ik hoop haar ooit eens te ontmoeten.

 

Geef
Via geef.nl is 230 euro opgehaald. Ik wist toen niet dat dit geen platform is van Spieren voor Spieren en daarom heb ik hier in een later stadium een pagina aangemaakt. Hier hoop ik nog eens 200 euro op te halen. 
 
 
De actie loopt gewoon door
Als de kilometers gehaald zijn, dan gaat de actie gewoon door. 
 
 

Ik ga gewoon door 21-12-2020 | 00:00
Doel gehaald 30-11-2020 | 00:00

Laatste donaties

Rianne

21-12-2020 | 15:58

Wim

02-12-2020 | 19:56

Hallo Betty, Jouw actie voor spieren voor spieren, daar word ik vrolijk van en ik wil je dan ook graag sponsoren.

Leny

29-11-2020 | 14:48

Daarom

Jos

27-11-2020 | 10:43

wij vinden het een knappe prestatie van je voor een goed doel. Groetjes Jos en José Mulder

Brechje

16-11-2020 | 19:39

Heel mooi initiatief!! Veel succes nog!!!

Nieuws

30-11-2020

Doel gehaald

Maandag 30 november 2020Gisteren kwam Leny onverwachts sponsorgeld brengen. Wat ontzettend tof. Na de thee ben ik met haar meegefietst naar huis. Leny woont in Slagharen. Ik fietste over Lutten (watertoren) weer terug naar Hardenberg. Het was best koud. Ondanks de kou van de laatste dagen gingen we vandaag samen op de pedalen. Ik trok 2 paar sokken aan en een warme trui. We waren nog geen 5 km onderweg of ik stopte om mijn 2e paar handschoenen aan te doen. Na 10 km besloten we om niet die fietstocht te maken die we in gedachten hadden, maar wilden die inkorten. Jeetje wat is het koud. Dove vingers die bijna voelden alsof ze bevroren waren en de voeten begonnen ook al. Na een uur fietsen er even af en trappelen met de voeten en zwaaien met de armen. Ook even een foto maken van mij omdat het doel bijna gehaald is. Wij weer op de fietst voor het laatste stuk. Het begint te miezeren en die koude wind zorgde er voor dat er een ijslaagje op mijn jas verscheen. Ik was blij dat we thuis aankwamen. Fietsen in het schuurtje, jassen over de verwarming en lekker hete thee drinken. Mijn missie is geslaagd. 2.000 km zou ik fietsen in 3 maanden maar die heb ik gefietst in 2 maanden. Ik heb bewust in de eerste maand zoveel kilometers gereden omdat ik wel voorzag dat december koud kon zijn voor grote afstanden. 30 km is dan echt niet meer leuk. Ben nu best trots op mezelf dat ik echt in weer en wind er op uit gegaan ben. Mijn actie gaat gewoon door en ik blijf ook fietsen, alleen niet meer zo ver. Ik hoop Signe, het 6 jarig meisje (kind ambassadeur) eens te ontmoeten. Dat wordt nog een stap. ​BedanktIk wil iedereen bedanken die dit project voor Spieren voor Spieren heeft gesteund. Nu verder met onze wandelingen.  

16-11-2020

20 km in de stromende regen.

Het regent, maar ik moet nog wel kilometers maken. Dat heb ik beloofd en daar ga ik voor. Bé zegt: jij bekijkt het maar, ik ga niet mee. Dus ik stap alleen op de fiets en al snel kom ik terecht in een hoosbui. Ik kan kiezen: terug gaan naar huis of gewoon doorfietsen. Ik ben niet van suiker, dus ik fiets door. In Mariënberg stap ik af en ga in zo'n schuilhutje staan. Niet om te schuilen maar om een droog stukje kleding te vinden om mijn  bril  schoon te maken. Ik zie echt geen klap. Maar je snapt het al, dat droge stukje is nauwelijk te vinden. Dat betekent dat de regenjas ook eigenlijk geen dienst doet. Balen, maar ja. Ook mijn telefoon, die in de kontzak van mijn spijkerbroek zit, is kleddernat. Ik kan nog net 2 foto's maken. Ik hoop niet dat de telefoon de geest gaat geven. Afijn. Ik stap weer op en fiets en in totaal fiets ik ruim 20 km in de stromende regen. Thuis aangekomen ga ik snel onder de warme douche en trek  droge kleren aan. 's Avonds zie ik 2 donaties, één van Caroline en één van Brechje, totaal 60 euro. Wat een lieve mensen zijn jullie. Heel erg bedankt voor jullie support.   

Ik ga gewoon door 21-12-2020 | 00:00

Ik dacht ik post op Facebook nog eens een keer de pagina van deze actie met de mededeling dat ik gewoon doorfiets ondanks dat de kilometers al gehaald zijn. Nog 5 euro te gaan en dan zou het streefbedrag binnen zijn. Tot mijn grote verrassing ontving ik binnen no time een donatie van RIANNE NIKS. Wat ontzettend lief. Ik bedank je hierbij hartelijk.

Doel gehaald 30-11-2020 | 00:00

💢Maandag 30 november 2020💢 Gisteren kwam Leny onverwachts en sponsorgeld brengen. Wat ontzettend tof. Na de thee ben ik met haar meegefietst naar huis. Leny woon in Slagharen. Ik fietste over Lutten (watertoren) weer terug naar Hardenberg. Het was best kous. Ondanks de kou van de laatste dagen gingen we vandaag samen op de pedalen. Ik trok 2 paar sokken aan en een warme trui. We waren nog geen 5 km onderweg of ik stopte om mijn 2e paar handschoenen aan te trekken. Na 10 km besloten we om niet die fietstocht te maken die we in gedachten hadden, maar wilden die inkorten. Jeetje wat koud. Dove vingers die bijna voelden alsof ze bevroren waren en de voeten begonnen ook al. Na een uur fietsen er even af en trappelen met de voeten en zwaaien met de armen. Ook even een foto maken van mij omdat het doel bijna gehaald is. Wij weer op de fietst voor het laatste stuk. Het begint te miezeren en die koude wind zorgde er voor dat er een ijslaagje op mijn jas verscheen. Ik was blij dat we thuis aankwamen. Fietsen in het schuurtje, jassen over de verwarming en lekker hete thee drinken. Mijn missie is geslaagd. 2.000 km zou ik fietsen in 3 maanden maar die heb ik gefietst in 2 maanden. Ik heb bewust in de eerste maand zoveel kilometers gereden omdat ik wel voorzag dat december koud kon zijn voor grote afstanden. 30 km is dan echt niet meer leuk. Ben nu best trots op mezelf dat ik echt in weer en wind er op uit gegaan ben. Mijn actie gaat gewoon door en ik blijf ook fietsen, alleen niet meer zo ver. Ik hoop Signe, het 6 jarig meisje (kind ambassadeur) eens te ontmoeten. Dat wordt nog een stap. ​ Bedankt Ik wil iedereen bedanken die dit project voor Spieren voor Spieren heeft gesteund. Nu verder met onze wandelingen.

Nog 85 km 23-11-2020 | 00:00

💢Maandag, 23 november 2020💢 Na onze ochtendwandeling langs de Vecht vertrekken we om 13 uur op de fiets richting Bergentheim en Mariënberg. We fietsen ook weer over de Junnerbaan, maar slaan op een gegeven moment linksaf. Dit is een stukje havezatenpad, maar ik herken er niks van. We komen uit bij kasteel Eerde. Op de Hammerweg slaan we na 1 km rechtsaf naar de Sahara. Mijnjeugd komt weer voorbij. Heerlijk wat is het hier mooi. Via Junne terug naar huis waar we om 16 uur aankomen. Endomondo zegt 46,32km. DONEREN? JA GRAAG! Spieren voor spieren: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/betty-mulder Ik fiets met name voor Signe, het 6-jarig nichtje van Herman van der Wal uit Slagharen (nu woonachtig in Hoogeveen). Signe is al 4 jaar ambassadeur van Spieren voor Spieren.

De 2.000 km in zicht 18-11-2020 | 00:00

💢Woensdag, 18 november 2020💢 Het is mooi weer, maar voor de middag moet Bé zijn fiets na laten kijken, dus we vertrekken om 14 uur. We hadden een mooi ritje in de gedachten, maar die hebben we toch maar afgekort. Tegen 16 uur wordt het toch behoorlijk frisser en eigenlijk is het wel prettig om rond 16.30 uur weer thuis te zijn. We nemen onderweg nog wel even een fijne pauze voor een kopje thee. Via Rheezerveen fietsen we weer terug naar huis. Met de kilometers van gisteren erbij tik ik 51,30 km aan.

Bijna anderhalve maand bezig 13-11-2020 | 00:00

💢Vrijdag 13 november 2020💢 We vertrekken op tijd en fietsen over landweggetjes, door de bossen en via Nieuwe Brug naar Vilsteren. Bij de Stuw nemen we lunch. De wind in de rug want die is er wel. Lekker hete chocomel mee dus hoeven we niet meer persé langs Rustpunt 't Toorn. We fietsen via camping Calluna, het Varsenerveld en Driehoeksbos terug naar huis. Endomondo zegt: 62,32 km.

Na 1 maand 31-10-2020 | 00:00

💢Zaterdag 31 oktober 2020💢 Vandaag lijkt het weer beter te worden. We fietsen naar Brucht en van daar naar Bergentheim. Eens een keer een andere weg met weinig verkeer. Dan gaan we naar het mooie Beerze. Dan zegt Bé, laten we hier eens linksaf gaan. Het blijkt geen fietspad te zijn, maar ach, we gaan gewoon verder. We komen bij huize Beerze en slaan linksaf. Wat een mooi gebied is dit toch en ineens herken ik het hier. Hier hebben we vaak gewandeld en misschien moeten we dat binnenkort nog maar eens doen. Mijn vader en moeder waren vroeger al weg van dit gebied en vaak op de zondag reden we dan in de auto de 7 bochtjes van Beerze. Als we het gebied van Landschap Overijssel verlaten slaan we rechtsaf richting Mariënberg en we fietsen dan weer door de bossen van Boswachterij Hardenberg. Als we thuiskomen zegt Endomondo: 37,94 km.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer