13.440 Totaal opgehaald
Mijn doel  € 10.000
134%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deze actie is gesloten

Spieren aan de wandel, 1000 km van Oostenrijk naar Nederland solo wandelen

André van de Hoef

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is André van de Hoef. 50 jaar en woonachtig in Scherpenzeel in de Gelderse Vallei en de mooie omgeving van de Amerongse berg. Om de dagelijkse hectiek wat tegenwicht te geven wandel ik vaak. Net zoals zoveel mensen die hun hoofd willen leegmaken en gelijk hun spieren willen gebruiken. Die even de hond gaan uitlaten, een ommetje in de werkpauze of gewoon zoals ik, lekker in het weekend een stuk gaan wandelen in de natuur of georganiseerde wandeltochten opzoekt. Je spieren gebruiken doe je al vanaf dat je jong bent.

Waarom ik mij inzet voor Spieren voor Spieren?

Helaas zijn er nog veel kinderen die een spierziekte hebben en waarvoor dit helemaal niet gewoon is! Wist u dat er meer dan 600 spierziekten zijn? Daarom ga ik mij inzetten om geld in te zamelen voor de stichting Spieren voor Spieren. Ieder kind verdient het om zijn spieren te kunnen gebruiken, net zoals ik. Spieren voor Spieren wil hieraan een bijdrage leveren. Uiteindelijk is hun én mijn missie om alle spierziekten de wereld uit te helpen.

Wat ga ik dan doen?

Ik ga mijn spieren gebruiken!! Ik ga namelijk van 11 juni t/m 14 juli 2018, dit zijn 34 dagen, bijna 1000 km wandelen vanuit Serfaus in Oostenrijk naar Nederland. Ik zal op zaterdag 14 juli 2018 aankomen in mijn geboorteplaats Nijmegen. In deze plaats heb ik dus mijn spieren voor het eerst gebruikt! Na 2 dagen rust zal ik op dinsdag 17 juli 2018 starten met de 4-daagse van Nijmegen en dit wordt mijn slotstuk van mijn actie!! Waarom zou u mijn actie sponsoren? Omdat u, net zoals ik, het heel normaal vindt om uw spieren te laten doen wat u wilt. Even naar buiten de hond uitlaten, even een lekker broodje smeren, even een pak melk pakken, even een klein boodschapje halen bij de winkel, even de vuilnis buiten zetten, even de post uit de brievenbus halen, even een korte pauzewandeling, nog even je tanden poetsen voor het slapen gaan, nog even.............. daarom dus!!!!!

Hartelijk dank voor uw steun!

André van de Hoef

P.S. op mijn Facebook pagina onder dezelfde naam, "Spieren aan de wandel" zijn ook al mijn verhalen te lezen.

En op mijn webpagina www.spierenaandewandel.nl kan je echt alles vinden. Foto's, video's en verhalen van de voorbereiding en de tocht zelf. Blijf het dus volgen!

 


Laatste donaties

Anoniem

18-11-2018 | 21:22

Beste André: een prachtig initiatief! Een ongelooflijke prestatie! Mijn bewondering is groot.

Peter

06-11-2018 | 21:21

Voor André een kleine stap, voor mensen met een spierziekte een schier onoverbrugbare afstand. Het is gaaf dat André zijn gezondheid bewust beleeft en van daar uit zich inzet voor anderen die minder geluk hebben met hun gezondheid. Wereldklasse!

Andre

28-09-2018 | 16:04

Zelfs nu nog komen de donaties binnen!! Bedankt Hermac om de afgelopen maanden de lege kratjes te sparen voor dit goede doel!!

André

01-09-2018 | 18:44

Tijdens de Airborne wandeltocht in en rond Oosterbeek heb ik weer veel vrienden gezien. Een daarvan heeft nog een donatie gedaan, bedankt Hanneke!! Zo zie je maar weer dat je niet genoeg reclame kan maken. Zelfs nu mijn tocht is afgelopen komen de donaties nog binnen.

Laurens

20-07-2018 | 21:16

Omdat jij veel meer volbracht dan mij gelukt is. Echt een super prestatie!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer